Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Staaf ok, men behöver nog ny operation

Så skulle man väl kunna sammanfatta Robin Staafs situation om man skall tro papperstidningen. Igår var Robin för första gången med på den gemensamma träningen med boll och lagkamrater. Han verkar tycka, att marsoperationen lyckades och ser nu fram emot att så småningom kunna vara aktuell för spel igen. Till omstarten i början av juli är det dock knappast aktuellt.

Ett aber är dock att den höftskada på vänster sida, som orsakade hans ljumskproblem och därför opererades, även finns på den högra sidan. Även om den (ännu) inte givit upphov till några problem med ljumskarna. Så småningom skall därför beslut tas, om man eventuellt skall göra en andra operation för att förhindra framtida problem. Det blir dock i så fall först efter säsongens slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.