Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Landslagsläger för Nils Carlsson

Roterad Nils Carlsson

Landslaget nästa för Nils Carlsson?

ÖSK Söders målvakt Nils Carlsson är en av 68 (!) 17-åringar som kallats till en landlagssammandragning i Halmstad i början av juli. Ur denna grupp kommer sedan en landslagstrupp att tas ut för en fyranationsturnering i Halland.

Nils har gjort en riktig kometkarriär.  Hemflyttad med familjen från USA dök han oanmäld upp på en träning hos ÖSK Söder förra sommaren. Efter det var det ingen tvekan – 16-åringen var Söders förstemålvakt. I år har han dock fått se sin kompis Axel Svedberg i Söders mål i de flesta matcher. Inte på grund av sviktande form utan på grund av ett brutet båtben. Detta har nu läkt och Nils är spelbar igen.

Nils och Axel är registrerade hos ÖSK Söder, men tränar med talangtruppen under överinseende av Lars-Erik Anttonen (tidigare Karlsson).

Svenska Fotbollförundet: P17/92: Läger i Halmstad 5-12 juli

0 kommentarer – kommentera

ÖSK:are.

Tråkigt att Simon Johansson gick och ådrog sig ännu en skada efter hans fenomenal match för Sköllersta mot ÖSK i Folksam Cup där han bl.a räddar Bedoyas straffspark, och detta var inte det ända han bidrog med under matchen.

Ser ärligt talat hellre Simon på landslagsläger, konstigt att han inte fått chansen än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.