Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Näfver till Sirius – trots allt?

Uppsala Nya Tidning blåser liv i ett gammalt rykte om att Kristoffer Näfver kanske ansluter till ÖSK-kolonin i Sirius. Till tidningen säger Kristoffer, att han vill flytta för att få speltid och att spel i Superettan (inte längre) avskräcker. Om detta är ett uttryck för Johan Petterssons försök att locka Kristoffer till sin nygamla klubb eller Siriusledningens försök att använda Johan P som lockbete för att kroka Kristoffer vill jag inte ens ha en uppfattning om. Men helt klart är väl att det finns någon som jobbar på att flytten skall bli av.

UNT: Näfver intresserad av Sirius

Eller kanske inte: NA: ”Ryktet stämmer inte”

Fast jag tror ju att träffar man ordföranden i Sirius så är det inte bara av sociala skäl. Kristoffer verkar dock ha lärt sig att det bästa är att knipa käft tills allt är klart. Bra det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.