Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kyosev i Kungsörs färger

ÖSKs föredetting Georgi Kyosev representerar numera Kungsörs BK – i alla fall sommartid. Av allt att döma spelar han fotboll under vintern i Bulgarien och kommer sedan till Sverige och Kungsör för spel under sommaren. Han gör nu sin tredje säsong hos västmanlänningarna.

Kyosev i Kungsör
För två år sedan då ÖSK Ungdom senast mötte Kungsör spelade han mittback, men i år har han fått gå tillbaka till en mer naturlig placering som central mittfältare. Georgis insats igår var helt ok – men spelar man i ett svagt lag så blir den egna insatsen inte heller hundraprocentig. Han sökte ofta skottpositioner från halvdistans då laget var i anfall och fick också iväg några bra skott . Inget dock som träffade mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.