Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Näfversagan: På spaning efter ett nytt jobb

Kristoffer Näfver har fått nog. Den begränsade speltiden under våren har fått honom att inse, att hans fotbollsframtid kan vara svår att förenas med Örebro SKs. Av allt att döma är hans relation till Sixten Boström inte heller den allra bästa. Till NA säger han att han kommer att försöka finna en ny klubb under sommarfönstret.

NA: Näfver: ”Jag hade inte tagit ut samma lag”

Lite trist faktiskt med Näfver tycker jag. De gånger jag sett honom spela i år har han sett motiverad ut och jobbat hårt. Han är dock inte den ende som drabbats av Sixten Boströms laguttagningsprincip, som verkar vara att om det överhuvudtaget är möjligt att spela med favoritförstaelvan så gör han det. Kristoffer är säkert inte den ende som är besviken över begränsade spelmöjligheter under den gångna fotbollsvåren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.