Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Läget är under kontroll, enligt Sjögren

Under de senaste dagarna har det spekulerats en del kring ”hoten” mot ÖSKs spelartrupp. Främst då hot i form av spelarförsäljningar. Om man nu skall betrakta detta som ett hot. Att ”vidareförädla” och sedan kunna sälja spelare vidare har ju blivit en del av ÖSK Elitfotbolls affärsidé, verkar det som.

Lennart Sjögren säger till NA:s Lasse Wirström, att han inte är speciellt orolig för närvarande. Lennart motiverar sin åsikt med att det är en lång väg från intresseförklaring till avslut liksom det faktum att ÖSK har en bred trupp, som bör kunna klara av att en eller annan spelare försvinner.

NA: Sjögren tror inte på spelarflykt från ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.