Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenska biljettpriser

TT har skrivit en artikel om biljettpriserna i årets allsvenska. Möjligen inspirerade av gårdagens göteborgsderby, som bojkottades av många av IFK Göteborgs supportrar på grund av alltför höga biljettpriser. Inte direkt relaterat till Örebro SK, som tillhör de lag som kör med samma priser oavsett vad motståndarna heter och var de kommer ifrån. En fullprisbiljett hos ÖSK (sittplats, gul sektion) kostar 240 kronor. Priset för biljetter till de något mindre attraktiva platserna kostar 190 kronor och en hemmaståplats går på 110 kronor. Bortaståplaterna är 10 kronor dyrare.

Fotbollskanalen: Fyra Häckenbiljetter för en AIK-plåt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.