Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Brott lönar sig inte (alltid)

Svenska Fotbollförbundets diciplinnämd meddelade på måndagskvällen vilka straff som kommer att drabba hammarbyiterna för deras sätt att armbåga sig fram genom ÖSKs försvarslinjer. Nathan Paulse fick 2 matchers avstängning utöver den obligatoriska match han redan stått över efter sin utvisning för armbågen mot Magnus Kihlberg. Charlie Davies, som placerade sin armbåge i Michael Almebäcks ansikte utan att upmärksammas av matchdomaren, bestraffas med avstängning i hela fem matcher. Ett hårt slag för Hammarby som är mycket beroende av sin anfallsstjärna.

NA: Fem matcher för överfall på Almebäck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.