Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Konstgjort på Ekäng

ÖSK Ungdom (riktiga ÖSK Ungdom alltså) hade förra året långt framskridna planer på att anlägga en konstgräsanläggning på Ekäng, där klubben driver sin verksamhet. Enligt uppgift var man väldigt nära det första spadtaget, men då slog finanskrisen till och det lånefinansierade projektet fick stoppas.

Nu verkar det dock att döma av en notis hos ÖSK Ungdom som om man sytt ihop finansieringen och kan greppa spaden igen. Ett väderbeständigt underlag skulle innebära ett ordentligt lyft för ÖSK Ungdom och ÖSK Söder som saknar vettiga träningsmöjligheter utomhus under vinterhalvåret. Det är dessutom möjligt att talangtruppen flyttar sina träningar från Behrn Arena till Ekäng om planerna kan realiseras.

ÖSK Ungdom: Informationsträff om konstgräset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.