Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen sammanslagning

SR Mobil (av alla nyhetsmedia) verkar vara först ute med nyheten att det inte blir någon sammanslagning mellan ÖSK Fotboll och KIF Örebro. Något som dock aldrig varit på tapeten, såvitt jag förstått saken. Enligt NA:s urprungliga artikel var det ett medlemsskap i ÖSK-Alliansen som KIF Örebro eftersträvade. För att därigenom få kalla sig ”ÖSK någonting” och på så sätt kunna smygåka på ÖSK-fotbollens renommé och kontakter. Nu verkar det dock som om detta förslag förklarats ”dead on arrival” och i stället skall klubbarna gemensamt jobba på att få hit och behålla fotbollstalander i Örebro. Det låter väl som någon slags skol- och utbildningssatsning, till exempel.

SR Mobil: ÖSK och KIF går ej samman
SR P4 Örebro: Anette Karhu, vice ordförande för KIF Örebro (audio)
ÖSK: Bibehållna varumärken – med utökat samarbete

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.