Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Två och ett halvt år för Almebäck

ÖSK skriver nu på eftermiddagen på sin hemsida, att man kommit överens med Michael Almebäck om en förlängning av hans kontrakt, så att det nu sträcker sig fram till slutet av år 2011. (Egendomligt nog anger ÖSK denna gång kontraktperiodens längd i stället för att skriva något i stil med ”flerårigt”).

Michael Almebäcks rekrytering har nästan något av den fula ankungen över sig. Utslängd som han  var av Brommapojkarna, som inte vill förlänga med honom, verkar han ha haft en rätt diffus uppfattning om hur han skulle fortsätta sin karriär. Innan han blev inbjuden att provträna och -spela med ÖSK verkade det ett tag nästan som om han skulle gå till Västerås SK i div 1. Väl i Örebro föll sedan alla puzzlebitarna på rätt plats. Micke har den snabbhet som ÖSK saknat i mittförsvaret,  sedan Patrik Haginge gick Djurgården förra sommaren.

Gamla Trä: Årets värvning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.