Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Den årliga kontrollbesiktningen

Nästa vecka kommer konstgräset på Behrn Arena att undergå sin årliga kontrollbesiktning. En kontroll som varit planerad en längre tid och som inte har något med Henrik Larssons gnällerier att göra. Kontrollen kommer att genomföras måndag, tisdag nästa vecka vilket är anledningen till att ÖSKs måndagsträning sker på Karlslunds Arena. På tisdagen är det inte aktuellt med någon träning alls i Örebro eftersom laget då möter IFK Göteborg på bortaplan. Förmodligen gör man på samma sätt som man gjorde nyligen då man mötte Örgryte. Man stannar och mjukar upp på någon lämplig gräsyta efter vägen.

NA: Fifa synar Behrn arenas konstgräs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.