Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya souvenirer hos Kubanerna

Erik Wärlegård visar upp Kubanernas senaste kollektion för Svartvitts Johannes Avenbrand. Souvenirerna säljs i samband med match utanför arenans nordvästra hörn (ungefär vid Mötesplats ÖSK och cykelparkeringen med andra ord). Tidigare såldes dessa grejor från ett bord framför västra, men där får man inte vara i år för ÖSK, som tydligen är rädda för att den egna försäljningen skall drabbas. Eller så vill man kanske av principiella skäl inte låta någon annan ha försäljningsaktiviteter igång på matchdagarna. Utslängda blev kubanerna hur som helst.

FAN-TV: Erik Wärlegård visar nya souvenirer: ”Retro-grejerna har gått bäst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.