Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kyosev åter siktad i Kungsör

Georgi Kyosev hette en av de spelare som ÖSK tog in i laget under hösten 2005 i ett försök att redan första året efter tvångsdegraderingen återta sin allsvenska status. Det gick inget vidare för varken ÖSK eller Kyosev. Bulgaren blev skadad i en träningsmatch mot Rynninge och hans medverkan i ÖSKs jakt på allsvenskan inskränkte sig till två inhopp (Sportklubben.net). Året därpå dök han upp i Kungsörs BK, som då kämpade för sin div 2-existens. Resultatet blev detsamma, men Kysoev blev Kungsör trogen eller om det nu var tvärt om.

Senast jag såg honom var för två år sedan då ÖSK Ungdom mötte KBK. Kyosev hade då fått ta hand om en av mittbacksplatserna, ett säkert tecken bland äldre spelare på att karriären kan vara på väg att gå mot sitt slut. Nu ser jag dock i matchrapporten från Kungsörs match mot Sköllersta att han åter dyker upp i laguppställningen – dessutom som innermittfältare. Så det finns tydligen fortfarande en del fotbollskunnande kvar i de kyosevska benen.

Om allt går enligt Kungsörs planer kommer Kyosev att göra ett återbesök på Behrn Arena den 1 augusti, då ÖSK Ungdom möter västmanlänningarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.