Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Stjärnvärvningen gjorde hattrick

För en knapp månad sedan länkade jag till en artikel om Kenneth Fredriksson. Kenneth, vars ÖSK-karriär väl aldrig tog fart på riktigt, representerade ÖSK under fem år i början på 90-talet. Konkurrensen  om speltid var nog hård på den tiden med många duktiga spelare i föreningen. Efter åren i ÖSK fortsatte Kenneth sin karriär på lägre nivåer i seriesystemet. Nu, som 35-åring, har karriären fått en nytändning då han är på väg att etablera sig som skyttekung i det skånska div 6-laget Rinkaby. Kristianstadsbladet rapporterar att han i den senaste matchen, ett lokaderby mot Näsby IF på hade en stor del i Rinkabys seger. Han gjorde nämligen alla tre målen i en match som slutade med hemmaseger med 3-1. Målsättningen om ett målsnitt på minst ett mål per match verkar alltså vara på väg att infrias.

Kristianstadsbladet
Eyravallen: Kenneth Fredriksson?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.