Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

NA om Kevin Walker

Lokaltidningen har faktiskt gjort sig besväret att kolla av hur läget är för Kevin Walker. ÖSK-produkten, som numera representerar AIK, åkte ju på en allvarlig blodförgiftning när han var på träningsläger med U21-landslaget i Belgien. Landslagsledningen får väl inte direkt pluspoäng efter det att man låtit Kevin försöka klara sig tillbaka till Sverige på egen hand utan någon hjälp. Hjälp behövde och fick han på flygplatsen i Belgien av helt okända personer, som såg till att han och hans grejor kom med på rätt plan.

NA: Kevin Walker om den svåra blodförgiftningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.