Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Näfver till höger?

I en intervju med FotbollDirekt säger Sixten Boström, att Kristoffer Näfver nog får finna sig i en hel del bänktid framöver. Roni Porokara och Eric Bassombeng går före vid laguttagningarna. Vidare tycks Sixten anse, att Kristoffer inte bara är en kandidat till platsen till vänster utan att han även kan spela till höger. (Fast där har han väl Emra att konkurrera med). En smula överraskande skriver man på siten att Näfver har ett nytt kontrakt. Fast det rör sig nog om en missuppfattning. Man har helt enkelt inte uppmärksammat att Kristoffer har ett år kvar på sitt gamla kontrakt.

FotbollDirekt: Näfver fortsatt petad – ”Hoppas han biter ihop”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.