Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Almebäcks 100-meterstid ifrågasätts

Av vem då? Jo, friidrott.se som är ett av Svenska Friidrottsförbundets sätt att kommunicera med omvärlden har fått nys om ÖSKs sprintertalang till mittback. Förmodligen med all rätta ifrågasätts om Iron-Mike verkligen har sprungit 100 meter på 10,6. Fast å andra sidan, spelar det någon egentlig roll om det är 11,6 eller 10,6 han sprungit på? Nej förmodligen inte.

Dessutom ägnar man sig inte åt 100 meterslöpningar på fotbollsplanen. Det är för långt. I de flesta fall handlar det om ruscher på 10-20 meter. Och på den distansen är det inte ens Micke som är snabbast i ÖSK,  utan det är den åländska kanonkulan Tommy.

friidrott.se: Kanske litet för fort ….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.