Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Slutspelat för Jon Lundblad

Svenska Fans Ljungskilesida skriver idag, att Jon Lundblad beslutat sig för att sluta med fotbollen. Hans fjärde korsbandsskada blev en för mycket och han kommer nu istället att satsa på sina studier. (Jag har för mig att han redan tjuvstartat med att läsa till civilekonom på Handels i Göteborg).

Den sympatiske Jon, som kanske räddade kvar ÖSK i Superettan det besvärliga första året i Superettan efter nedflyttningen, spelade sammanlagt 81 tävlingsmatcher för Sportklubben och gjorde i dessa matcher sammanlagt 24 mål. Jon, med Sturehov som moderklubb, spelade sin första match med ÖSK redan år 1999 och den sista år 2007. Statistikuppgifterna från Sportklubben.net

LSK Fans: Jon Lundblad slutar med fotbollen
Bohuslänningen: Jon Lundblad lämnar Ljungskile SK
Ljungskile SK: Jon Lundblad slutar med fotbollen
Alvbågebloggen: Jon vi aldrig glömmer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.