Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svenska Cupen:Karlslund torskade

IFK Ölme – Karlslunds IF 4-1.

Ett resultatet jag inte för mitt liv trodde att jag skulle få se. Karlslund borde kunna slå Ölme med förbundna ögon – även på den grusplan man uppenbarligen spelade på. Matchen var av målnoteringarna att döma nog rätt jämn. Ett Ölme-mål efter en halvtimme och sedan en målorgie, där Ölme gör tre mål mellan den 83 och 88 minuten. Att Dennis Fransson sedan gör ett tröstmål i den 90:e spelar mindre roll. Gissningsvis pressade KIFarna hårt mot slutet av matchen för att få till en kvittering. Vilket hemmalaget kunde utnyttja till sin fördel. Typiskt nog är det den flinke Saeed Rashid som gör 2-0 målet i den åttiotredje.

Detta innebär att det bara är ett distriktslag kvar i cupen utöver ÖSK. Det är BK Forward som möter Skövde AIK nu på torsdag. Skövde slog ut Degerfors så de har gissningsvis ett rätt bra lag Något för Forward att bita i. Efter den andra omgången (som egentligen är den tredje) kommer de allsvenska lagen att lottas in för den tredje omgången (som egentligen är den fjärde).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.