Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Västra Svealand: Fedja Jelecak till Sköllersta

Det blir inget spel i div 1 för Fedja Jelecak i år. Övergången till BK Forward kom av sig, förmodligen på grund av att Forward inte kunde eller ville betala det utbildningsbidrag, som skulle ha fallit ut om Fedja tagit steget över till den ”professionella” delen av fotbollssverige. Istället blir det Jörgen Gustafssons Sköllersta IF, som kommer att bli Fedjas klubbadress under det kommande året. Ett starkt nyförvärv för det nyblivna div 3-laget.  I Sköllersta återfinns sedan tidigare redan Martin Pettersson och Mikael Lithell, två andra spelare som förra året tillhörde talangtruppen och representerade ÖSK Ungdom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.