Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nytt från biljettfronten

ÖSK har nu öppnat för försäljning av lösbiljetter och det innebär bland annat att on-line bokningen är tillgänglig. En snabbkoll på bokningsläget i förmiddags (innan man sålt så många lösbiljetter) ger vid handen att det verkar som om ÖSK nått sitt mål när det gäller försäljningen av säsongsabonnemang. Jag kunde räkna ihop knappt 2800 reserverade platser med drygt 900 fortfarande oreserverade. Och då har jag inte räknat med den nedre raden på Södra Läktaren. Den är markerad som reserverad, men det är för att man normalt inte säljer dessa platser. Reklammaskineriet gör att sikten blir väldigt begränsad för alla som inte är 2 m långa.

Nu innebär detta inte att man sålt 2.800 säsongsbiljetter till privatpersoner. ÖSK reserverar en del platser för egna behov. Bland annat har jag för mig att man placerar en del folk på sektion F. Sedan finns det väl gratisplatser av olika slag som man reserverar för, men som inte innebär några inkomster. Årets målsättning var visst att man skall sälja något över 2000 privatabonnemang. Det kommer man att klara. Jan Carlsson har sagt att man siktar på 4.100 abonnemang totalt (inräknat sponsorplatserna). Då (den 5:e mars) låg man på 1.800 privatplatser och 2.000 sponsorplatser.

Det ser med andra ord rätt positivt ut beträffande biljettförsäljningen. Nu gäller det att stycksälja de  sittplatser som inte är sålda än. Dessa återfinns i första hand på de två nedersta raderna på Norra och i den övre sektionen på Södra. Dessutom finns det fortfarande en del platser lediga, som är bra nog för att motivera en säsongsbiljett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.