Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lösbiljetterna släpps i morgon

I morgon släpps lösbiljetterna för årets första sex hemmamatcher, skriver ÖSK Fotboll på sin hemsida. Längre vill man inte gå eftersom den östra läktaren förhoppningsvis ska vara färdigbyggd efter EM-uppehållet. Under våren har man tagit sektionerna P och halva O på den södra läktaren i anspråk för bortasupportrarna. När serien startar om i juli kommer dessa sektioner plus den del av den östra läktaren som skall användas för sittplatser att vara tillgängliga igen.

ÖSK har dock inte givit upp förhoppningarna om att sälja fler säsongsbiljetter. Idag var  det en ny annons införd i Nerikes Allehanda.

9-dagar-kvar
En smula fundersam blir jag inför den rätt omfattande annonseringen i NA. Den borde väl kosta en hel del. Kan man verkligen tjäna igen kostnaden genom en ökad biljettförsäljning? Samtidigt som man annonserar rätt hårt i NA, så ligger man lågt på den egna hemsidan. Där finns inte mycket (om ens något) att läsa om säsongsbiljetterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.