Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra läktaren

Arbetet med den nya östra läktaren går enligt uppgift bra eller till och med något bättre än plan. Ett orosmoln har dock dykt upp på himlen över Behrn Arena. Risken för en konflikt på byggarbetsmarknaden ökade idag efter det att Byggnads varslat om strejk på ett antal arbetsplatser från och med den 15 april. Arbetena på Östra Läktaren är inte inbegripna, men de kan ju komma att omfattas om stridsåtgärderna senare utvidgas. Idrottsanläggningar är definitivt inte undantagna från de objekt Byggnads varslar för. En av de arbetsplatser som omfattas av varslet är Malmö Stadion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.