Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nyinlagd träningsmatch

ÖSK smyger av någon anledning med att man i kväll kommer att spela en träningsmatch mot Karlslunds IF på Karlslunds Arena. Ja, antagligen handlar det väl mest om att ”ingen tänkte på det”. Att hålla medlemmar och allmänhet informerad om vad som händer i föreningen verkar sällan ha någon högre prioritet.

Hur som helst med det. ÖSK skickar ett B-lag till Rosta Gärde med några förstärkningar från talanglaget. Av dessa går Edvin Möller in i startelvan medan Simon Karlsson, Moses Reed, Daniel Björnqvist, Adam Botvidsson och Viktor Lindqvist börjar på bänken. Laget i sin helhet:

Peter Westman
———-
Tommy Wirtanen
Bertin Zé
Oskar Johansson
Hassan Sesay
———-
Edvin Möller
Per Johansson
Alejandro Bedoya
———-
Marcus Astvald
Yunus Ismail
James Frempong

Svartvitt har skrivit några rader om matchen efter att ha kollat med Richard Nilsson: Match mot Karlslund i kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.