Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Säsongsbiljetterna

ÖSK fortsätter att pressa på om säsongsbiljetterna. Denna annons på en lite dryg kvartssida var införd i NA idag. Lösbiljettsköparna får nog vänta ett tag till innan det blir deras tur.

16-dagar

Någon speciell brådska att tillgodose lösbiljettköparna har man rimligen inte. Varje såld lösbiljett till sittplats innebär ju att den platsen inte kan användas för säsongsbiljetter. Så fort lösbiljetterna säljs, så lär de bästa av de återstående platserna gå åt på en gång, vilket inte ligger i ÖSKs intresse om man vill sälja fler säsongsbiljetter.

Hur länge kommer man att hålla på lösbiljetterna? Ja, några dagar till blir det väl. Idag är det väl lönedag och sedan skall folk ha tid att ta sig till Örebrokompaniet för att köpa sina säsongsbiljetter. För många innebär det lördag eller söndag, antar jag. Att det är lönedag idag kan ju även vara förklaringen till att man satt in den rätt stora annonsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.