Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kenneth Fredriksson?

Säg Kenneth Fredriksson till någon inbiten ÖSKare och reaktionen lär nog i de flesta fall ha stora likheter med ett frågetecken. För Kenneth satte väl aldrig några djupare spår i den nutida ÖSK-historiken. Enligt statistiken på sportklubben.net blev det inte mer än 5 A-lagsframträdanden år 1991 för hans del. Fem säsonger totalt representerade han Sportklubben innan han drog vidare till Borlänge och Brage. Efter dalautflykten återvände han till Örebrotrakten för ytterligare ett antal fotbollsår i de lägre divisionerna.

Åren i ÖSK satte dock sina spår. Kristianstadsbladet kan idag berätta hur en ÖSK-tröja kom att ligga bakom en ny klubbadress för Kenneths del. För i år är det skånska Rinkaby GOIF som kommer att kunna dra nytta av honom som anfallare. Inte direkt blyg berättar han för tidningen, att han brukar sikta på att snitta ett mål per match. Så vi kan från bloggens sida väl inte göra annat än att önska Kenneth och Rinkaby lycka till med årets målfabrikation..

Kristianstadsbladet: Ex-allsvensk klar för Rinkaby

0 kommentarer – kommentera

Xpertvallen i Rinkaby GOIF

Tack för lyckönskningarna vi kan bara hoppas att han fostrades väl i ÖSK så ser vi till att förvalta arvet…

Fille skutt

Han gjorde 6 mål i säsongspremiären iallafall…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.