Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Näfversagan: Tillbaka till ruta ett

Kristoffer Näfver har bestämt sig – igen. NA skriver från Cypern att det nya beslutet är att statusen blivit ett no-go. I alla fall fram till sommaren. Eftersom han har ett år kvar på kontraktet med ÖSK och inga vettiga uppköpskandidater tycks ha visat upp sig,  så var väl det beslutet inte så svårt att fatta. Frågan är bara om han kommer att få någon speltid. Får han det så kommer det i så fall att gå ut över James Frempong, som säkert väldigt gärna vill stå på tur närmast efter Roni.

Positivt för Kristoffers del är dock att han visat att han klarar sig rätt så bra på högerkanten också. Förmodligen går han bättre där än vad Tommy Wirtanen skulle kunna göra. Wirtanen verkar ju dessutom att vara på väg att omskolas till högerback. Så det kanske finns en öppning för Näfvers del till höger. Om och när Eric Bassombeng inte kan spela.

I sommar kan det sedan bli helt omkastade förutsättningar. Både Eric Bassombeng och Roni Porokara kan mycket väl komma att bli sålda och då ändras hackordningen i kön till startplatserna hos Örebro SK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.