Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Robert Walker utlånad till Åtvidaberg

Ja, då har årets Silly Season avancerat till krympningsfasen. NA skriver nu på eftermiddagen, att Robert Walker lånas ut till Åtvidaberg under våren. Bra för Robert. Där kommer han förhoppningsvis att få ordentligt med speltid, så att han kan visa vilken duktig spelare han kan vara i sina bästa stunder.

NA: ÖSK lånar ut Walker till Åtvidaberg
Eyravallen: Tio små fotbollsspelare
Corren: Robert Walker klar för ÅFF

Tillägg 16 mars: Idag måndag verkar alla papper vara påskrivna och klara. Robert är på plats i Åtvidaberg och har redan hunnit med ett träningspass med sin låneklubb. Så här prydlig ser han ut i sin nya klubbdräkt.

Robert i Åtvidabergsblått.

Robert i Åtvidabergsblått.

På sin hemsida skriver ÅFF om förvärvet: Robert Walker lånas från Örebro SK .

Jag håller båda tummarna för att Robert skall lyckas i Åtvidaberg. Det är en jättetrevlig och mycket ambitiös kille, som kanske aldrig fick den chans han förtjänade i ÖSK. Mitt bästa minne av Roberts insatser för ÖSK går faktiskt tillbaka till det sista året i Superettan. ÖSK spelade borta mot Ljungskile i en match som på sätt och vis blev avgörande för att ÖSKs återtåg till allsvenskan skulle lyckas. ÖSK hamnade lik förbannat i underläge och med ca. en halvtimme kvar byter pappa Patrick ut Mirza Jelecak och sätter in äldste sonen. Dessutom byter Kristoffer Näfver av Glenn Holgersson. En halvminut senare har Robert kvitterat. Han möter en frispark från Lars Larsen med en kraftfull nick som inte ens Ljungskiles biffige målvakt Niklas Svensson kan hålla. Minuten senare nickar sedan Kapten Blod in 2-1 målet assisterad av Kristoffer Näfver. Bra coachat av Patrick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.