Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

*** skadad

Jag måste erkänna, att jag är har varit rätt så kluven om detta är en nyhet värd att bokmärkas. *** eller Petter Furuseth Olsen, som han också kallas,  har väl ännu inte efterlämnat några direkt positiva vibrationer i de klubbar han övergivit.

Först hyllad under sin korta sejour i ÖSK, men redan efter en halv säsong – om inte hatad så i alla fall föraktad, när han under utpressningsliknande förhållanden lämnade för Hammarby.

Nu skriver lokaltidningen att han skadat ett knä och missar säsongsdebuten med Lyn, hans senaste klubb. Vilket lämpligen kan kommenteras med ett ”So what?” Några krya-på-dig önskningar eller förhoppningar om ett gott läkkött blir det definitivt inte från den här bloggen.

NA: Furuseth skadad inför ligastarten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.