Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Actor stöder Kubanerna…

kan man läsa hos Webfinanser i något som ser misstänkt ut som ett pressmeddelande. Även om jag inte hittat motsvarande någon annanstans. Det brukar man ju kunna göra. Webnyhetsbranchen har ju stora likheter med en dupliceringstjänst.

Webfinanser: Actor Biljett och Entrésystem stödjer ÖSK supporterklubb Kubanerna

Så supporterklubben har skaffat sig egna ”sponsorer”, verkar det som. Även om sponsringen förmodligen sker in-kind, typ tillhandahåller systemet för Kubanernas räkning till en låg eller rent av ingen kostnad. Om man går in på biljettförsäljningens websida så hittar man faktiskt Kubanernas logga där med möjlighet att klicka sig till biljetter för några av vårens researrangemang.

Av vad jag sett av Actors system verkar det väldigt lätt att arbeta med. I alla fall för biljettköparna. Jag kunde inte låta bli att testa det i samband med den så kallade jubileumsmatchen förra sommaren och allt fungerade smidigt och bra.

0 kommentarer – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.