Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

End of line för Niklas Skoog

Slutspelat för Niklas Skoog – i alla fall i MFFs klubbdräkt. Den duktige anfallaren verkar inte riktigt ha velat förstå de hintar som MFFs sportsliga ledning släppt i hans riktning.

* Utlånad förra sommaren till Mjällby.
* Erbjuden till Landskrona i något slags fotbollspaket.

Men när han inte ens fick följa med till vårens träningsläger accepterade Niklas Skoog till slut att klockan nog klämtat för sista gången för honom som spelande MFF-are. Den okänsliga behandlingen av Skoog har ju redan tidigare påtalats av Andreas Yngvesson, en annan fd MFF-are, i en artikel hos Svenska Fans förra året.

Något förvånande säger MFFs VD, att man har en bra dialog med Niklas. Något förvånande med tanke på att det verkar som om man inte ens brytt sig om att tala om för honom, att han inte har någon plats i truppen längre.

Niklas representerade ÖSK under åren 2000 och 2001 i allsvenskan och svenska cupen. Totalt blev det 32 tävlingsmatcher för hans del i vilka han producerade 20 mål och 5 assists. Nästan en poäng per match – imponerande. Sedan såldes väl Niklas till MFF av ÖSK för att rädda klubbens på den tiden mycket bräckliga ekonomi. Spelarstatistik från Sportklubben.net.

Himmelriket hyller sin fotbollspensionerade hjälte: Niklas Skoog slutar som spelare i MFF
John Alvbåge ansluter sig till hyllningskören i sin blogg hos NA: Sluta avveckla Skoogen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.