Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Näfversagan: Sjögren – vilket som…

Nerikes Allehanda kollar läget med ÖSKs Lennart Sjögren, efter det att agenten Cabrera i princip förklarat att Näfver är osäljbar. Lennart avvärjer som den slipade sportchef han numera hunnit bli Brändhs alla försök att få ihop till ett scoop.

– Han är med i matchen, säger Sjögren. Fast å andra sidan är det fortfarande aktuellt att sälja Näfver om det dyker upp en intresserad klubb.

NA: ÖSK-Sjögren: ”Näfver är med i matchen”

Om man läser på och mellan raderna får man (eller i alla fall jag) känslan av att ÖSK helst av allt skulle vilja se Näfver i någon annan klubb när säsongen drar igång. Kanske inte så mycket på grund av hans kvaliteter som spelare, utan fastmer för att man redan har två fullgoda spelare för positionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.