Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Näfversagan: Stanna tycker Cabrera

Spelaragenten Cabrera blir man inte klok på. Spelare som ÖSK vill ha kvar gör han allt för att sälja. Men när ÖSK för en gångs skull har en spelare man vill ”bli av med”, så tycker han att spelaren skall stanna. Spelaren är i det här fallet Kristoffer Näfver. Till NA:s Henrik Brändh säger han:
– Jag rekommenderar Näfver att stanna. Det är bra för honom och bra för ÖSK om han blir kvar, säger Cabrera till NA.

Men Cabrera kan ju inte gärna vara ovetande om konkurrenssituationen i ÖSK, tycker man. Porokara och Bassombeng går före Näfver sju dagar av sju och något andraval vill han (fullt förståeligt) inte vara. Antagligen är det väl så att Cabrera har intressantare och mer lönsamma saker att jobba med än att försöka placera Näfver. På något annat sätt kan jag inte tolka hans ointresse.

NA: Agenten: ”Näfver bör stanna i ÖSK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.