Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenska försäsongsligan (090225)

Först ytterligare en eftersläntrare. Kalmar gillar uppenbarligen spanska gräsplaner bättre än vinterträningen i Kalmar. Knappt har man avslutat sitt läger i La Manga förrän laget dyker upp i Marbella. Och det är inte bara det spanska klimatet man gillar. Även Krylia Sovetov tycks tillhöra favoriterna. För några veckor sedan fick man stryk av ryssarna med 3-1. Igår var det dags för revanch om än med ett mål mindre marginal. KFF vann alltså med siffrorna 2-1 efter mål av Jimmie Augustsson och Abiola Dauda.

Örgryte vet man inte riktigt var man har. Segern mot Malmö FF flankeras av förluster mot lag från Superettan. I kväll var det Ängelholms FF som gjorde flest mål. I det här fallet två stycken mot ÖIS enda. För detta stog Boyd Mwila. Noteras skall att varken Allbäck eller Afonso spelade, men väl Zavadil. Förlusten mot ett lag från Superettan innebär att ÖIS fick vidkännas en minuspoäng i försäsongstabellen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.