Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenska försäsongligan (090225)

Alexander Axéns lag lider uppenbarligen inte av jet-lag i någon större omfattning. Nyss hemkomna från ett träningsläger i USA slog man IF Elfsborg i Götborg med siffrorna 2-0. Målgörare var Rikard Ekunde och brassen Wandersson. Elfsborg verkar ha svårt att leva upp till sitt favoritskap – i alla fall under försäsongen. Först stryk hemma mot Trelleborg och så en göteborgstorsk mot makrillarna från GAIS.

I en match som jag helt missat, men ändå snubblade över till slut, så förlorade HBK mot spanska Espanyols B-lag med 1-2. HBKs mål gjordes av Anselmo. Jag rankar motståndet som av allsvensk klass och HBK slipper således poängavdrag, trots förlusten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.