Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fastighetsbyrån-Cup

Jag måste nog erkänna att det namnet inte ligger riktigt rätt i munnen än – men det kanske är en tillvänjningsfråga. I vilket fall som helst är cupen lottad nu. ÖSK-familjen ställer som vanligt upp med två namn. Utöver ÖSK deltar även ÖSK Söder. Talanglaget har i den här tävlingen rätt att beblanda sig med A-laget. Förra året var det till exempel ett så gott som komplett lag från talangtruppen, som spelade den första matchen mot Grönbo IF.

ÖSK Söder går i år in i den tredje omgången, som enligt planerna (som inte alltid hålls) skall vara färdigspelade den 13 april. Lottningen fram till den matchen ser ut på följande sätt:

Omg. 1: IFK Lindesberg (div 7) – Assyriska FF i Örebro (div 6)
Omg. 2: Segrare omg. 1 – Karlslunds FF (div 5)
Omg. 3. Segrare omg.2 – ÖSK Söder (div 3)

Karlslunds FF är Karlsund IFs talanglag, som är på väg uppåt genom seriesystemet. Man kan nog nästan förutsätta att de vinner sin match i omgång 2. Med 2 bonusstraffar tillgodo på ÖSK Söder blir det inte en helt lätt nöt, att knäcka för Söders grabbar.

ÖSK får vänta ytterligare en omgång på sin första match. De kommer in först i omgång 4, som är åttondelsfinalen. Lottningen fram till den matchen är följande:

Omg. 1 IFK Askersund (div 6) – Ervalla FF (div 6)
Omg. 2 Segrare omg 1 – Real Örebro (div 5)
Omg. 3  Segrare omg 2 – Laxå IF (div 4)
Omg. 4 Segrare omg 3 – Örebro SK

Hela lottningen återfinns hos Örebro Läns FF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.