Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenska försäsongsligan (090222)

Idag är det bara en match som skall redovisas. Det är Gefle IF som är på träningsläger på Cypern (lite tidigt?) och där möter lag man aldrig hörts talas om tidigare. Idag spelade man mot armeniska FC Banants. Det blev förlust efter en enligt uppgift extremt chansfattig match. Gefle hade tre som man missade. Motståndarna hade två, som man satte. Så det blev inga försäsongspoäng för Gefle från denna match. Pelle Olsson verkar dock inte deppa för detta (eller något annat).
– Vi gjorde en helt godkänd match, säger han till Fotbollsverige.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.