Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Folksam Cup – 2008 edition

Så har då inblandade klubbar äntligen kommit överens om ett lämpligt speldatum för semifinalerna i fjolårets Folksam Cup. Eller om det är så att förbundet har utfärdat något slags ultimatum. Båda matcherna kommer att spelas den 13 april, vilket är Annandag Påsk. Det verkar ur ÖSK-synpunkt vara ett bra datum. Den 10 april som är Låååångfredagen har man förhoppningsvis hållit ÖSKs hemmatradition mot Elfsborg vid liv. Nästa match skall spelas den 16 april (Örgryte borta). Så Folksam Cup matchen skulle kunna fungera som en bra genomkörare för de som inte fått speltid mot Elfsborg. Ungdomarna, som nog får bidra med några spelare,  har mött Norrköpings brasseklubb FC Norrköping på skäääärtorsdagen den 9 april och deras nästa match är den 18 april, då seriespelet inleds mot Arboga Södra.

Vilka möter man då?  Jo, det blir Rynninge IK som kommer att stå för motståndet – nedflyttade och avlövade efter en mindre lyckad div 2-säsong . Rynninge kommer att kunna tillgodoräkna sig 3 gratisstraffar. Matchen spelas på Grenadjärvallen.

I den andra semifinalen möts Sköllersta IF och BK Forward på Sköllervallen.

Det mesta tycks således indikera att det för en gångs skull skulle kunna bli en rätt intressant final i Folksam Cup. Forward – ÖSK med två bonusstraffar för Forward. Den ser jag redan fram emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.