Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fedja närmare ett kontrakt med BK Forward

Nerikes Allehanda skriver idag i sin pappersutgåva, att Fedja Jelecaks chanser till att få ett kontrakt med BK Forward verkar ha ökat. Problemet är väl inte i första hand Fedjas talang utan det faktum att i och med att han blir ”proffs” (eller icke-amatör som det brukar kallas), så skall Forward betala ett utbildningsbidrag till de klubbar han representerat sedan han var 12 år. I Fedjas fall skulle det, om både ÖSK Undom och ÖSK Fotboll kräver full ersättning, röra sig om ett belopp på ca. 65.000 kronor. Rätt mycket pengar för en klubb som Forward, att satsa på en spelare som väl inte är given i deras förstauppställning.

Anledningen till att NA tog upp Forwards kontraktssituation vara att laget igår spelade sin första träningsmatch för säsongen. KB Karlskoga besegrades med 4-1. Bland målskyttarna märktes den tydligen helt outslitlige Niklas Gustafsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.