Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inte så farligt med Robert?

Prognoserna för Robert Walker verkar vara positivare än vad som först befarades. Enligt dagens papperstidning visade en första undersökning som gjordes på plats av Fredrikstads läkare att knäet var stabilt, vilket borde utesluta några allvarligare skador på kors- och ledband.
– Jag fick en tryckare i ryggen av deras back och var helt oförberedd. Både foten och knäet fick ta emot en smäll i vridningen, berättade Robert för tidningen.

Värre var det med ÖSKs tidigare spelare Abgar Barsom. Han fick en smäll på knäet i en kollision med ÖSKs Per Johansson. En första undersökning i halvtid visade på ett glapp i vänster knä. Barsom kommer att undersökas under söndagen och han verkar inställd på en konvalecentperiod på 6-8 veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.