Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förmiddagsträning otursfredagen i februari

Efter en ovanligt kall natt för närkiska förhållanden var nog alla glada över att dagens enda träningspass påbörjades först kl. 11. Då hade solen hunnit göra en hel del åt nattens kyla och det var riktigt behagligt på plan och på norra i solskenet. Av träningsaktiviteten att döma blir hälsoläget allt bättre i truppen. Med och tränade fullt ut var bland annat Eric, Berra, Kim och Kihlen. Dessutom verkar det inte vara några större problem med Roni och James. De deltog visserligen inte i träningen med boll, men de joggade runt arenan tillsammans med Jocke Gren i en behaglig prattakt. Några bilder från träningen utan kommentarer – en bild säger ju som bekant redan den mer än 1000 ord.

berra_090213

eric2_090213_450

jidsjo_090213_450

gruppbild_090213

oskar_090213

thomas_450

sixten_0902132

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.