Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Almebäck: ”Nu handlar allt om att ta en plats”

NA fortsätter att mjölka ur så mycket det går ur Rekryteringsärendet Mittback. Det gäller att passa på. Snart är allt påskrivet och klart och då finns det inte så mycket mer att skriva om i fallet. Lasse Wirström har fått tag på Almebäck per telefon (verkar det som) och i papperstidningen citeras följande viljeinriktning från Almebäcks sida:

– Vi är överens. Nu handlar allt om att ta en plats i laget.

Konkurrensen om mittbacksplatsen bredvid Wikström ökar alltså. Almebäck kan möjligen ha ett försteg före Berra och Oscar med sin snabbhet, vilket skulle sitta bra i kombination med Wikströms relativa sävlighet. Ja, på sätt och vis sitter det bra med de andra mittbackarna också, eftersom ingen av dem har snabheten som vapen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.