Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Syriansk Crona

Talangtruppens fd. (får jag väl skriva nu) målvakt Victor Crona har hittat en ny klubb. I år kommer han att representera Örebro Syrianska. Kanske inte den mest självklara klubbadressen för Victors del. Men när nu ÖSK  med tillhörande klubbar  inte kunde komma överens med Karlslund om ersättningen vid en övergång (det sk. utbildningsbidraget), så fanns det väl inte så mycket att välja på för Victors del. Efter ett antal år ÖSK Ungdom i skuggan av först Kristofer Jonson och sedan Peter Rosendahl kan jag förstå att han gärna vill komma till en klubb, där han naturligt ses som förstemålvakten. Syrianska är att gratulera – de har fått tag på en väldigt duktig och engagerad målvakt.

Örebro Syrianska: Förstärker med en ny målvakt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.