Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Almebäck, var god vänta

I början av den här veckan var det sagt att ÖSK skulle lämna besked om man ville gå vidare med mittbackskandidaten Michael Almebäck eller ej. Efter ett möte under tisdagen verkar det som om ÖSK beslutat sig för både och.

Dvs. man är fortsatt intresserad av Almebäcks tjänster, men man kan ännu inte fatta det slutliga beslutet. Problemet sitter i luftrören. ÖSK vill klokt nog undersöka hans luftrörsproblem lite mer i detalj. Almebäck har ju knappt spelat under de senaste två åren på grund av ständigt återkommande komplikationer.

Det mesta tyder alltså på att man från ÖSKs sida är intresserade av att knyta spelaren till sig, men att man ändå inte är beredd att chansa på grund av hans tidigare hälsoproblem. Jag kan inte låta bli att undra om inte den typen av risk borde kunna undanröjas genom ett kreativt kontraktsskrivande.

NA: ÖSK undersöker Almebäcks hälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.