Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alec breder ut sig

Alexander Axén, assisterande tränare hos ÖSK förra året och från och med i år huvudansvarig hos GAIS, har intervjuats av Göteborgsposten. Att Axén gör sig bra i media kommer inte som någon större överraskning. Han är ju trevlig och har oftast intressanta synpunkter att komma med. I Örebro SK fick Alec dock inte så stort utrymme att breda ut sig i skuggan av Sixten Boströms huvudtränarskap. Något som han verkar vara på väg att ta igen nu, när det äntligen blivit han själv som bestämmer. (Eller är det trots allt Benny L som anger färdriktningen?). Läsvärt är det hur som helst även för en örebroare.

GP: ”Åtta eller bättre, realistiskt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.