Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Oyuga förlänger

clipped from www.sandnesulf.no

Kaptein Paul Oyuga dirigerer (Ole Aarre, Sandnesposten)

Kaptein Paul Oyuga dirigerer. Foto: Ole Aarre, Sandnesposten

blog it

Paul Oyuga, framgångrik anfallare i ÖSK under åren 2001 – 2003 (53 matcher, 14 mål) fortsatte sin fotbollskarriär i norska Bryne. Inför fjolårssäsongen växlade han till då nyuppflyttade Sandnes Ulf (Adecco-ligan, Norges andradivision). Nästa år blir det dock spel en division längre ner för Pauls del. Trots (eller kanske på grund av) att Sandnes åkte ur serien har den nu 36-årige kenyanen och klubben kommit överens om en kontraktsförlängning på två år. Som en inkomstförstärkande verksamhet kommer Paul även att sysselsätta sig som dataprogrammerare.

Sandnes Ulf: 2.divisjon: Signering av nye avtaler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.