Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Gult kort för Mirza

ÖSKs tidigare mittfältare/anfallare Mirza Jelecak, som nuförtiden representerar Landskrona BoIS, har råkat i blåsväder. Tillsammans med en lagkamrat har han uppträtt berusad och störande på en av stadens krogar och har nu av klubben tilldelats en skriftlig varning.

Helsingborgs Dagblad: BoIS skakas av ny fylleskandal

Där spriten går in går vettet ut, heter det ju. Men är man en heltidsbetald fotbollsspelare, så gäller det nog att se till att det finns något slags vett redan innan man börjar ta kål på den egna omdömesförmågan.

Landskrona BoIS nöjer sig med att ge de två spelarna en varning. Avstängning vore i ett sådant här fall att använda sig av ett dubbeleggat svärd. Spelarna behövs ju för laget och att stänga av dem från träningen drabbar laget liksom spelaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.