Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förmiddagsträning 20 januari 2009

Fältrapport från morgonträningen.
Det var allmänt kallt och ogästvänligt under morgonträningen. Halva truppen ungefär var ute medan resten av gänget plågades av Thomas Andersson (antar jag) i någon gymnastiklokal.Det verkar som om man delat upp truppen i försvarare och anfallare att döma av närvaron. Det var så gott som bara defensivt inriktade spelare på planen. Efter en del bolluppvärmningsövningar tränade man försvarsspel där halva styrkan spelade bollen fram och tillbaka i backlinjen, medan de fyra andra försökte röra sig i harmoni med bollens förflyttning. Inte så där värst upphetsande. Men Sixten hade trots allt låtit rigga upp en videokamera för att dokumentera övningen.

Det noterades vidare att Joakim Gren och Robert Walker körde löpträning runt planen. Tidvis i bra fart. Jockes problem lär sitta i ljumsktrakten. Inte bra.

Våra kamerunska importer var båda med under uppvärmningen med boll, men när det drog ihop sig till försvarövningen steg Eric av, körde några varv runt planen och gick sedan in till värmen i fotbollshuset. Berra var med fullt ut och förvånade den ytterst fåtaliga publiken genom att köra i kortbyxor. Dessutom utan mössa. Vem vet, han kanske har hamnat mitt i ett favoritklimat.

Glädjande var det också att se Gustaf Lundholm komma ut och köra några varv runt planen. Andra gången löpträning utomhus för Gustafs del, berättade han.


Det finns bara en Berra. Medan hans medspelare var påbyltade till max tyckte Bertin att kortbyxor aldrig kan vara fel.

Det finns bara en Berra. Medan hans medspelare var påbyltade till max tyckte Bertin att kortbyxor aldrig kan vara fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.