Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alltid finns det någonting att oroa sig för.

Marcus Avenbrand på Svenska Fans har funderat en del kring vilka svaga punkter årets trupp har. Hans sökarljus koncentreras mot mittbacksuppsättningen och han noterar (helt korrekt) att väldigt mycket kommer att hänga på att Magnus Wikström kan klara av vårsäsongen skadefri. Med Glenn Holgersson fortfarande långtidsskadad så finns det bara två rätt orutinerade ungdomar att kasta in. En av dem kommer alltid att spela och skaffa sig mer rutin i Glenns frånvaro, men två stycken samtidigt blir kanske lite för mycket av det goda.

Det här är ett problem som Lennart Sjögren är väl medveten om. Vid guldträffen för ett tag sedan kom beskedet att man funderade i banorna att rekrytera ytterligare en mittback. Helt klart är att en sådan kraft kommer att behövas under våren. Frågan är bara vad gör man till hösten när Glenn rehabiliterat färdigt om man plötsligt har fem mittbackar samtidigt som man vill låta ungdomarna få så många speltillfällen som möjligt.

Svartvitt: Han är ÖSK:s viktigaste spelare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.